Booking

Fjord Cruise og Hval Safari - Skjervøy

Dato: Mandag 18 nov 2019 - fredag 31 jan 2020

Er du klar for et cruise i Nord-Norges fantastiske vinterfjorder? Denne turen går fra Skjervøy hvor det er store muligheter for å se hval .

Fra slutten av oktober til slutten av januar noen av verdens største pattedyr besøke kysten utenfor Skjervøy for å finne mat. De vanligste hvalartene vi ser er knølhvalen, spekkhoggeren (orca) og havnen, og noen ganger til og med finnhvalen. Du er invitert om bord for å se på festmåltidet. Denne turen går ut fra Skjervøy, vi seiler til områdene der hvalene og silda er for å oppleve det arktiske dyrelivet og naturen på sjøen. Båten er et tidligere fiskefartøy gjort om til et ekspedisjonsskip, vi kan ta opptil 12 gjester, og har med guide og mannskap.

Vis mer

Bestill nå

Totalpris
Tilbudskode?
Velg dato:
Build: 13.11.2019 14:01:08, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-8482.cbischannel-31174 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Activity, Action: showdetails
We are using cookies to give you the best experience. You can find out more about which cookies we are using or switch them off in privacy settings.
AcceptPrivacy Settings

  • consent

consent